Spa Massage & Therapeutisk behandling

Adress:  Harlund Humlan 1 

              61195 Nyköping

epost: humlanfrisk@gmail.com


Orgnr: 540308-6910

Godkänd för F-skatt


Stängt tillsvidare

Bokning/Info:

070-4963734

Lite om mig och mina behandlingar!

I branchen sedan 2006 och lång erfarenhet av behandlingar och massage.


Jag har arbetat i flera olika yrken under mitt liv som varit tunga och slitsamma för kroppen innan jag kom in på denna bana. I början av 1990-talet kom jag i kontakt med behandlingar av denna typ för första gången då jag själv var i stort behov av hjälp med olika problem i armar, ben och rygg. Resultatet av den hjälp jag fick tyckte jag var fantastisk och utmynnade i utbildning till Massör. Sen har jag byggt på med andra utbildningar och har nu en som jag tycker fungerande "verktygslåda".


Här kan du få: 


flera olika behandlingar som jag hoppas ska passa dig. Klassisk Massage, Gravidmassage, Avstressande Taktil-massage och Massage av Skalp, Nacke och Axlar eller Spabehandlingar för dig som bara vill koppla av en stund.Gravida kan med hjälp av ett speciellt hjälpmedel för att kunna ligga bekvämt få njuta av valfri massage ända upp i nionde månaden.

Alla är välkomna även utan några problem att lösa, bara för en stund med en skön behandling eller för att fly vardagens stress och bara få vara för sig själv några timmar.


 

Du kan skapa ett eget paket med behandlingar


så får du extra tid för din vistelse. Här finns lugnet och vi har all tid i världen för dig! Vill du sitta kvar efter behandlingen går det bra. Då kan du få en kopp kaffe eller te och lyssna på tystnaden innan du åker tillbaka hem. Tanken är att ingen ska behöva skynda sig tillbaka ut i verkligheten. Därför finns det alltid tid till förfogande för den som vill utan extra kostnad 


Rabatter:


Här hos Humlans Friskvård & Hälsa används ett rabattsystem för privatpersoner som var femte besök ger 20 % rabatt på valfri behandling oavsett storlek att användas när det passar dig. Antingen direkt eller vid ett senare tillfälle. Du kan ta med en vän så får den också del av den rabatten! 


För frågor om behandlingar och tjänster
går det att kontakta mig via humlanfrisk@gmail.com 

eller telefon 070-4963734 


Mina vidareutbildningar:


Spaterapeut hos Babor och Garm i Stockholm

 

Kiroterapeut (liknar Kiropraktik) hos Ahlstrands i Karlstad av den mångkunnige Calle Ahlstrand själv.


Energimassage hos Nyvana i Stockholm genom Axelsons. Energimassage kommer från Japan och utövas där "on the go", ute på gatan på en pall några minuter. Här har vi andra sätt att utöva detta inne på mottagningen, på en speciell stol där du sitter frammåtlutad med stöd för huvudet och armarna.  

 

Shiatsu hos Svenska Shiatsuakademin. Just nu är Shiastsu inte möjligt att boka pga platsbrist i lokalen.


Bindvävsmassage hos Axelsons genom Bergqvists i Linköping och leddes av Sveriges främsta Bindvävsexpert Eva Rask som på allvar infört denna från ursprungslandet Tyskland till Sverige och i årtionden arbetat med detta. Det är en medicinsk behandling. Bindvävsmassagen uppstod i Tyskland i slutet på 1800-talet av en kvinna som behandlade sitt eget ben på detta sätt. Längre in på 1900-talet kom det att ingå i den Tyska sjukvården som ett sätt att behandla olika tillstånd i kroppen.
Välkommen!